آموزش تهیه مسقطی انار برای شب یلدا
یادش بخیر قدیما وقتی سفره شب یلدا با شکلاتای رنگارنگ پر نشده بود مسقطی انار و بقیه شیرینی های سنتی خونگی جایی تو سفره یلدای ما ایرانی ها داشتن. در این بخش از آموزش آشپزی با طرز تهیه مسقطی انار با ما همراه باشید و شب یلدا کنار خونواده با خوردن شیرینی دست پخت خودتون لحظه ها را شیرین تر کنین.
بهتون پیشنهاد می کنم حتما این دسر خوش رنگ و خوش طعم را درست کنید.
موادلازم برای تهیه مسقطی انار :
اب انار خالص یک لیوان
پودر نشاستهدو قاشق غذاخوری
طرز تهیه مسقطی انار
شکر بسته به ترشی انار
کرهسی گرم
گلاب دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه مسقطی انار
روش تهیه مسقطی انار :
اب انار و نشاسته وشکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی بشه.
کره و گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و درون یخچال قرار دهید.
میتوانید دانه های انار هم داخل مسقطی بریزید.
مسقطی انار شش ساعت در یخچال بماند راحت از قالب در میاد.