طرز تهیه برشتوک نخودچی
برشتوک نخودچی
(#شیرینی_بدون_فر)
مواد لازم 😕
پودرقند نصف لیوان
هل ۱ ق مرباخوری
کره یا روغن جامد ۱۰۰گرم
آرد نخودچی ۱ لیوان حدودا ۱۰۰گرم
آرد سفید قنادی ۲ ق غ
_
دستور تهیه 😕
اول شکلات تخته ای رو به روش بنماری ذوب کرده داخل قالبهای شکلات از جنس سیلیکون میریزیم، با کمک یه قیف که نوکش رو قیچی کردیم، تا نصف قالبها رو از شکلات پر میکنیم، حالا قالب رو توی یخچال میذاریم تا شکلات خودش رو بگیره، در این فاصله آرد نخودچی و آرد قنادی رو با هم روی حرارت متوسط تفت میدیم تا خامی آرد گرفته بشه و رنگش کمی تغییر کنه بعد ۱۰۰ گرم کره یا روغن جامد رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر مانند بشه، دیگه حرارت رو خاموش کرده و سریع پودرقند و هل رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. قالب رو از یخچال درمیاریم و با کمک دو تا قاشق از مایه حلوا توی قالبها و روی شکلات میریزیم و مجدد قالب رو توی یخچال قرار میدیم تا برشتوک منسجم و سفت بشه، حدودا نیم ساعت بعد از یخچال درآورده و براحتی از قالب جدا میکنیم، اگه قااب نداریم میتونیم توی یه ظرف پیرکس یا فلزی اول مایه حلوا رو بریزیم و سطحش رو خوب صاف کنیم و بذاریم یخچال کمی که سفت شد شکلات آبشده رو روی اون بریزیم و مجدد توی یخچال بذاریم تا سفت بشه و در نهایت با چاقو به اشکال و ابعادی که دوس داریم تقسیم کنیم