طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان
این غذا به خاطر داشتن خمیر یوفکا اسمشو میزاریم بورک یا میتونین بگیم گراتن گوشت و بادمجان با یوفکا?
.
مواد لازم 😕
بادمجان ۴ عدد
گوشت ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
خمیر یوفکا ۱ بسته
پیاز ۱ عدد
جعفری خرد شده یک مشت
سیر میزان به دلخواه
ادویه ها : فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، زردچوبه (خیلی کم)
رب ۱ ق غ سرخالی
پنیر پارمزان به دلخواه
سس بشامل 😕
کره وروغن به میزان لازم
.
دستور تهیه 😕
طبق کلیپ اول گوشت و پیاز و ادویه ها و رب رو تفت بدین، یادتون باشه، حتما شعله خاموش بشه و بعد جعفری رو اضافه کنید، چون نمیخواین عطر و طعمش کم بشه
کف ظرفتون رو چرب کنید، چند لایه خمیر یوفکارو روی همبزاربن، مواد گوشتی و بادمجان وسس بشامل و پنیر رو اضافه کنید، دوباره چندلایه خمیر و مراحل بالا تکرار بشه.
لایه اخر بیشتر خمیر بزارین، رو مال کره کنید، به دلخواه پنیر پاذمزان بریزین و برش بدین. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و مدت ۴۵ دقیقه طبخ بشه، ده دقیقه اخر گریل بشه.
.
نکات 😕
-یک نکته خیلی مهم، برای اونایی که فر ندارناینکه میتونید این مواد رو بدون سس بشامل و با پنیر پیتزا (دلخواه) رول کنید و داخل روغن سرخ کنید.
من خمیر یوفکا دایره ای خونه داشتم. مدلش مهم نیست، چون خمیر یوفکا راحت بهم میچسبه.
-وقتی تو فر میزارین اولش هیچ تغییری نمیکنه ولی بعد حدودا نیم ساعت خمیر میاد بالا و اینجوری خوشگل و گنبدی میشه.
-برای رومال میتونید از زرده تخم مرغ استفاده کنید وروش کنجد بپاشین.
-این غذا خیلی داغِ، از فر در اومد یک ربع بهش زمان بدین و بعد سرو کنید. چون لایه های میانی یکم سرد بشن زمان میبره.
-هرچی این غذا بیشتر میمونه لایه ها نرم تر میشه و غذا جذاب تر.
-راستی خیلیم چرب و چیلی درست نکنید، چون خود کره و سس بشامل لایه های خمیر و نرم میکنه.