طرز تهیه خورشت بادمجون
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان
گوشت گوسفندی بدون استخوان ۷۵۰ گرم
بادمجان قلمی ۱۰ عدد
پياز سرخ شده سه قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی متوسط چهار یا پنج عدد
غوره بدون دانه یکدوم پیمانه
آبغوره یک دوم پیمانه
رب گوجه فرنگی نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه خورشت بادمجان
مرحله اول
گوشتتان را تکه تکه کنید و آن را بشویید. گوشتها را درون یک تابه بریزید و آنها را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا کاملا به روغن بيفتد.
مرحله دوم
پياز سرخ شده را به همراه ۳ ليوان آب و كمی فلفل داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به آرامی بپزند.
مرحله سوم
بادمجانها را بشویید سپس پوست آنها را بگیرید و روی آنها یک شکاف کوچک ایجاد کنید و در یک کاسه آب نمک قرار دهید. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه آنها را در آبکش قرار دهید تا آب بادمجانها کشیده شود.
مرحله چهارم
بادمجانها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شوند. بعد از اینکه بادمجانها سرخ شدند، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه گوشت پخته شد، به مدت ده دقيقه بادمجانها را كنار گوشت قرار دهید. آبغوره و نمک را نيز اضافه کنید. بعد از اینکه خورشتتان جا افتاد بادمجانها را به همراه گوجه فرنگیهای حلقهای و سرخ شده تزیين کنید.
اگر تمایل داشتید میتوانيد به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنيد كه بسيار خوشمزه خواهد شد.