طرز تهیه قلم تنوری (قلم گوساله)
1. اوّل از همه؛ از قصّابی یک قَلَمِ گوساله که از وسط نصف شُده بگیر.
2. سطحِ ظرفِ فر رو با فویل بپوشون و قلم رو داخلِش بذار؛ اینجوری ظرفت چرب و چیل نمیشه. (میتونی هم فویل نذاری رویِ ظرف)
3. رویِ قلم مقداری نمک، پودرِ سیر و فلفلسیاه بریز. (اگه طعمِ تُند رو میپسندی میتونی پَرَکِ فلفل قرمزِ تُند هَم اضافه کنی)
4. فِر رو از قبل گرم کن و بعد زمان بده ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دَمایِ ۱۹۰ درجهیِ فِر بمونه. (داخل مایکروویو هم میشه)
5. یک عدد نانِ تُست یا باگت رو بُرش بزن.
6. تکههایِ نان رو داخلِ ظرفِ فِر بچین و یکم روغن زیتون روشون بریز.
7. حالا حُدودِ ۷ دقیقه داخِلِ فِر قرار بده تا حسابی تُرد بشن. (همون ۱۹۰ درجه خوبه فقط سر بزن بهش و حواست باشه جِزغاله نشه?) 8. قلم رو که از فِر بیرون آوردی، با پنیر پارمزان و پیازچهیِ خُردشده تزیینش کن.
9. یه لُقمه نانِ تست با مُحتویاتِ قَلَم و لیمو تُرش