طرز تهیه نان بسیار خوشمزه پیتا
.مواد لازم 😕
نصف پاكت مایه خمير (٥ گرم) (پاكتى كه من ازش استفاده ميكنم تو ويدئو مشخصه)
آب : 2 پیمانه
شکر : 1 ف غ خ
نمک : نص ق چ خ
روغن مایع : 1/5 ق غ خ
آرد : 3/5 پیمانه (تقریبا 500 کیلو گرم)
.
دستور تهیه 😕
برای تهیه آرد رو الک کرده وسطش رو گود کرده، همه مواد را ریخته و خوب هم بزنید تا خمیری نرم درست شود به طوری که به دست نچسبد و بزارید یک ساعت بمونه پس از ان خمیر را به چونه های اندازه ی نارنگی تقسیم کنید و با وردنه به اندازه بشقاب پیش دستی باز کنید به چرخش دست تو ویدئو دقت کنید :
✅ خمیر را روی کاغذ روعنی گذاشته وروی طوری وسط گاز که از قبل با ۲۵۰ درجه گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه بزارید پخت بشه.
•
✅ این نان رو حتما رو کاغذ روغنی و رو توری گاز بزارید.
•
✅ حتما موقع چانه کردن روش رو با دستمال پوشانده تا خشک نشه رویش.
•
✅ موقع وردنه کردن نان دوباره ده دقیقه زمان داده و روش رو پوشانده و بعد بزارید فر.
•
✅ فر باید خیلی داغ باشه وگرنه نان پف نخواهد کرد.
•
✅ این نان نباید زیاد نازک پهن بشه.
•
✅ به محض خارج کردن نان رو لای دستمال بزارید.