طرز تهیه پارفه هلو..پذیرائی شیک
zhele_tak
الهی امروز امید و اجابت رو مهمون خونه همه دوستان خوبم بکن. آمین??
・・・ پارفه هلو ??.
#پارفه_هلو.
مواد لازم :
? هلوی میکس شده، یک لیوان.
? پودر ژلاتین :2 قاشق غذاخوری.
? پودر ژله با طعم هلو: 1 بسته.
? آب جوش: یک و نیم لیوان.
? بستنی وانیلی : 1 لیوان.
? خامه صبحانه : نصف بسته.
? شکر : نصف لیوان کمتر.
?. آب برای حل کردن ژلاتین :یک چهارم لیوان.
?. رنگ خوراکی نارنجی در صورت تمایل :2 قطره (من استفاده نکردم). طرز تهیه :
هلو ها را پوست کنده و هسته ی آن را جدا کرده و میکس می کنیم.
شکر، بستنی شل شده و خامه ی صبحانه رو داخل مخلوط کن ریخته با هلوهای پوره شده کاملا مخلوط میکنیم.
پودر ژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری می کنیم.
پودر ژله را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده، سپس روی بخار کتری بنماری میکنیم تا کاملا شفاف شود.
بعد پودر ژلاتین آماده شده و ژله حل شده و خنک شده را به مخلوط هلو و بستنی و خامه اضافه می کنیم.
قالب مورد نظر رو خیلی کم چرب میکنیم
مواد را ریخته و به مدت یک شب یا 12 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببندد..از