مربای هویج چگونه درست میشود
طرز تهیه مربا هویج خوشمزه و ساده همراه با خاله سیما
طرز تهیه مربای هویج خانگی
مواد لازم برای تهیه مربا هویج :
هویج ريز رنده شده 1 کیلو گرم
شکر 1 کیلو گرم
گلاب 100 ميلى گرم ( به میزان لازم )
هل درسته 10 عدد
زعفران 1/8 قاشق چای خوری ( به صورت خشک استفاده كنيد )
* وانیل کمی ( به میزان لازم )
چوب دارچین 1 عدد
* جوز هندی 1 پنسه ( به میزان لازم )
* آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
پودر فلفل کمی ( در صورت تمايل )
* وانیل ( اگرنوع شكرى آن باشد يک قاشق چایخوری / واگر وانيل خالص باشد 1/8 قاشق چایخوری )
* جوز هندی ( و يا موقع رنده كردن تا شماره پنج بشماريد كافيست )
* آبلیمو يا كمى جوهرليمو 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه مربای هویج :
برای طرز تهیه ی مربای هویج، هويج را از شب قبل رنده كنيد و در يک قابلمه ی لعابى بریزید و داخل آن هل را بریزید و روى آن شكر ريخته و بدون اينكه آن را هم بزنيد درب آن را بگذارید و آهسته قابلمه را كنار بگذارید تا زمانی که بخواهید مربا هویج را بپزید.
بعد از حدود 12 ساعت بعد درب قابلمه را بگذارید و آن را روى حرارت خیلی ملايم بگذارید و اجازه دهيد شكر آرام آرام ذوب شود و هويج از زير آرام آرام بپزد كه حدوداً يک ساعت زمان لازم دارد، می توانيد از شعله پخش كن استفاده کنید (شكر را هم نزنيد) در اين روش پخت مربا هویج آب احتياجى نيست و مربا خودش آب می اندازد.
در آخر كه مربا قل هاى ريز زد آب ليمو و يا جوهر ليمو را اضافه كنيد و بعد از ده دقيقه چوب دارچين، زعفران، گلاب، جوز هندى و وانيل ( 1/4 قاشق چاىخورى فلفل قرمز در صورت تمايل، نگران نباشيد مرباى شما تند نخواهد شد) را بریزید و از روى حرارت برداريد و بهتر است تا 24 ساعت در همان قابلمه بماند اما درب آن را نگذارید و روى قابلمه يک دستمال بزرگ و سنگين مانند حوله بياندازيد تا زمان خنک شدن عرق نكند، و بعد از اينكه خنک شد و مطمئن شديد كه مربا شكرک نزده آن را داخل شيشه هاى تميز و كوچک بریزید و در يخچال قرار بدهيد، توجه داشته باشيد كه هل و چوب دارچين را از مربا جدا نكنيد.
مرباى هويج,طرز تهیه مرباى هويج
طرز تهیه مربای هویج خانگی
مواد لازم برای تهیه مربا هویج :
هویج رنده شده 1 کیلو
شکر 1 کیلو
هل ساییده شده 1 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال 1 استکان
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
آب 2 لیوان بزرگ
طرز تهیه مربا هویج :
برای طرز تهیه مربا هویج، ابتدا هویج رنده شده را با آب شکر مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی گاز قرار بدهید و اجازه بدهید به قوام بیاید، سپس پوست پرتقال و هل را اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه دیگر بپزد تقریبا زمان پخت 2 ساعت طول می کشد زمانی که مربای هویج شما غلظت پیدا کرد نه زیاد سفت و نه زیاد شل باشد، اگر زیاد سفت شود مربا شکرک می زند و اگر شل باشد کپک می زند، پس حواستان باشد به غلظت متعادل رسید خاموش کنید.
و در آخر یک قاشق آبلیمو بریزید و زمانی که خنک شد آن را درون شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.