نکات طلایی برای پخت مربا سیب قرمز
مربا یکی از چاشنی های ثابت و پر طرفدار صبحانه ایرانی می باشد. مربا با نان و کره محبوبیت بیشتری دارد. اما بعضی مربا را به تنهایی و همراه با نان میل میکنند. مرباها بهخاطر طعم شیرینی که دارند همیشه جذابند اما بعضیهایشان طعم فوقالعادهای دارند که نمیشود از آنها گذشت. مربای سیب یکی از این مرباهاست.در این ویدئو مراحل پخت مربا سیب را با تمامی نکات آماده کردهایم تا علاقمندان بتوانند با تماشای این ویدئو مربای خوشمزه را تهیه کنند.
مشاهده تمام محصولات: http://118file.com