آموزش تهیه زولبیا خانگی
مواد لازم 😕
یک لیوان فرانسه نشاسته گل معادل ۱۲۰ گرم
نصف لیوان فرانسه ماست معادل ۱۲۰ گرم
دو قاشق مرباخوری روغن مایع
یک قاشق غذا خوری ارد سفید
دوقاشق غذاخوری زعفران دم کرده
یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
۱/۳ لیوان گلاب
یک قاشق مربا خوری خمیر مایع فوری
? برای شربت بار :
یک لیوان اب
دو لیوان شکر
یک قاشق گلوکز
یک قاشق مرباخوری جوهر لیمویا ابلیمو
سه عدد هل
زعفران اب کرده دوقاشق.
.
دستور تهیه 😕
ابتدا نشاسته و ماست باهم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا نشاسته با ماست خوب میکس بشه زعفران وگلاب اضافه کنیدروغن هم ودراخر مایع خمیر خشک وبکینگ پودر دراخر به مدت دوساعت درجای گرم استراحت بدید بعد از دوساعت داخل ظرف سس بریزید مواد وداخل روغن داغ بهش فرم بدید وداخل شربت داغ بریزید. من زولبیا برشته دوست دارم ومیذارم خوب برشته سرخ بشه.
.
دستور شربت بار 😕
ابتدا اب وشکر بریزید داخل یک قابلمه به هیچ عنوان شربت هم نزنید تا شکر باز بشه بعداز این که شروع به جوشیدن کرده که شکر باز شد با قاشق چوبی هم بزنید بعد از ده دقیقه هل وکلوگز اضافه کنید هم بزنید دیواره قابلمه با فرنچه تمیز کنید که شکرک نزنه حرارت هم ملایمباشه ودراخر گلاب زعفران اضافه کنیدمدام هم بزنید وقتی شروع به حباب زدن کرد شربت اماده.
گلوکز زولبیا شفاف میکنه اگه جوهر لیمو نداشتید ابلیمو بزنیدواگر نتونیستید فرم بدید داخل یک کفیگیر به مواد فرم بدید و به روغن بدید مواد زولبیا رو.
.