آموزش آسان تهیه تر حلوای شیرازی
مواد لازم 😕
نشاسته نصف لیوان معادل 75 گرم،
شیر سه لیوان،
ارد برنج یک چهارم لیوان معادل 40 گرم،
اب دو لیوان،
گلاب نصف لیوان،
شکر یک لیوان اگر زیاد شیرین دوست دارید 1و نیم لیوان،
زعفران به مقدار لازم
.
دستور تهیه 😕
اول نشاسته رو با اب سرد بخوبی حل کردم
شیر و ارد برنج هم بخوبی حل کردم
مخلوط نشاسته و اب رو صاق کردم و به شیر اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم و مدام هم زدم وقتی به غلظت فرنی رسید شکر رو اضافه کردم و وقتی غلیظ تر شد نصف لیوان گلاب رو اضافه میکینم یک ساعت تا یک ساعت و نیم با شعله کم باید هم بزنید وگرنه ته میگیره از من یک ساعت زمان برد وقتی رد قاشق روی حلوا موند یعنی غلظت مناسبه ظرف مورد نظر رو چرب میکنیم و مواد رو داغ داخلش میریزیم قسمتی از مواد رو نگه میداریم و به دلخواه با زعفران ترکیب میکنیم و همونطور داغ روی لایه اول میریزیم تا دو لایه بهم بچسبن سه چهار ساعت میذاریم یخچال و بعد از یخچال درمیاریم و برمیگردونیم و به شکل مربع یا لوزی برش میدیم حتی میتونید قالبی هم درست کنید از طعم و مزش نمیگم تا خودتون امتحان کنید
.