آموزش آسان تهیه خاگینه حرفه ای
مواد لازم 😕
تخم مرغ سه عدد درشت یا چهار عدد ریز
چهارقاشق غذاخوری ماست شیرین
چهارقاشق غذاخوری سر پر آرد
وانیل نوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
.
دستور تهیه 😕
تخم مرغ ها رو با وانیل خوب با همزن برقی یا دستی هم میزنیم بعد بکینگ پودر و داخل ماست میریزیم و هم میزنیم و به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم بعد آرد و اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا گوله ای باقی نمونه، داخل تابه کمی روغن مایع میریزیم و مواد داخل تابه میریزیم با حرارت کم میزاریم تا سرخ بشه بعد هر مدلی که خواستین برش بزنید و طرف دیگر رو سرخ میکنیم در آخر شربت و میریزیم و دو دیقه ای میذاریم با شربت بجوشه بعد داخل ظرف میچینیم و با گردو و پسته و پودر گل تزیین میکنیم.
.
برای شربت 😕
سه چهارم لیوان شکر نصف لیوان آب و گلاب و هل و زعفران و داخل قابلمه میریزیم وقتی شکر حل شد یک دقیقه. بجوشه کافیه بعد بزارید سرد بشه و خاگینه داغ اضافه کنید.
.