آموزش آسان خامه کشی کیک تولد
خامه کشی کیک تولد
سلام دوستان عزیزم من امروز اومدم با دستور پخت یه کیک خوشمزه یه چیزی بگم یکبار که خودتون کیک تولد درست کنید و لذتش رو ببرید مطمئن باشید دیگه برای مناسبت هاتون از بیرون کیک نمیخرید من که سعی میکنم ازین به بعد خودم کیک درست کنم و خامه کشی کنم هم کلی ذوق میکنم هم مطئنم که کیکم خونگیه و سالم بریم سراغ درست کردنش..
مواد لازم 😕
6 عدد تخم مرغ،
یک و نیم لیوان شکر،
یک و نیم لیوان ارد کیک،
یک قاشق چایخوری سرخالی وانیل،
نیم کیلو خامه قنادی،
شکلات تخته ای به میزان دلخواه،
کیوی و توت فرنگی برای تزیین.
این کیک هم فوق العاده آسونه هم کم خرج و هم کاملا اسفنجی و خوشمزه احتیاجی به شیر و روغن و بکینگ پودرم نداره
دستور تهیه 😕
تخم مرغ ها رو میشکنیم و با شکر و وانیل مخلوط میکنیم و ده دقیقه کامل با همزن میزنیم تا کرم رنگ حجیم و کشدار بشه بعد ارد الک شده رو اضافه میکنیم و با دور کند همزن چند ثانیه با میزنیم تا مخلوط بشه زیاد بزنید پف کیک میخوابه قابلمه رو چرب و گرم میکنیم مایه کیک رو داخلش میریزیم و میذاریم یک ساعت با دمکنی با شعله ملایم بپزه در طول پخت اصلا درش رو باز نمیکنیم شعله پخش کن فراموش نشه بعد از یکساعت چک میکنیم اگه پخته بود میذاریم کمی سرد باشه با دره بسته و بعد دورشو با چاقو ازاد میکنیم و برش میگردونیم میذاریم کاملا خنک بشه خامه قنادی رو فرم میدیم که دستورش رو قبلا واستون گذاشتیم.
کیک رو به دو قسمت تقسیم میکنیم با ابمیوه یا شیر مرطوب میکنیم و خامه میزنیم و وسطش به دلخواه موز یا گردو میریزیم با لایه دوم هم همین کار رو میکنیم و روی لایه اول قرار میدیم و کاملا با خامه روی کیک رو میپوشانیم و با یه کارد سطحشو صاف میکنیم بعد از خامه کشی بیست دقیقه میذاریم یخچال تا خامه سفت بشه و بعد تزیینش میکنیم من با کیوی شکلات رنده و اب شده و توت فرنگی تزیین کردم عالی شده بود حتما امتحان کنید.
نکات 😕
کیک 50 دقیقه تا یکساعت بمونه و درش اصلا باز نشه.
اجازه بدید کمی با دره بسته خنک بشه بعد برش گردونید.
قابلمه نچسب باشه.
وانیل نه کمتر بریزید نه ببشتر کمتر بریزید بوی تخم مرغ رو نمیگیره و بیشتر بریزید شاید تلخ بشه.
بعد از خامه کشی بیست دقیقه بذارید یخچال و بعد تزیینش کنید.
.