آموزش تهیه آسان مربای گل خانگی
مواد لازم 😕
دو لیوان شکر
یک لیوان آب
جوهر لیمو نوک ق چ
گلبرگ خشک دو لیوان
.
دستور تهیه 😕
آب و شکر و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار بدین.
بعد از اینکه به نقطه جوش رسید، هفت الی هشت دقیقه بعد گلبرگ ها رو اضافه کنید به شهد در حال جوش.
.
حدود بیست الی ۳۰ دقیقه زمان بدین تا گلبرگ ها نرم و پخته بشن مربا قوام بگیره.
.
اگر دوست داشته باشید می تونید و الی سه قاشق سوپخوری گردو خرد شده اضافه کنید (کاملا اختیاری هست).
.
و در آخر برای اینکه مربا شکرک نزنه نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو رو با آب جوش مخلوط کرده اضافه کنید به مربا و بعد از یکی دو دقیقه مربا ما آماده هست.
.
نکات مهم 😕
۱-برای تهیه مربا گل حتما از گلبرگ های منطقه آذربایجان شرقی یا غربی استفاده کنید. در غیر اینصورت حتما باید تلخیش گرفته بشه (گل آذربایجان تلخ نیست)
.
اگر از گلبرگ هایی غیر از آذربایجان استفاده کردید حتما تلخیشو بگیرید.
۲-میتونید گردو رو حذف کنید و یا از از بادام استفاده کنید.
.
۳-برای اینکه مربا بهتر جا بیافته و رنگ مربا هم خوشرنگ تر بشه بهتر هست مربا رو از حرارت برداشتید دم کنید بزارید روش تا خنک شدن کاملا دم کنی رو برندارید.
.
۴-اگر گلبرگ ها رو از بیرون تهیه کردید حتما قبل از اضافه کردن به شهد خوب بشورید من چون مادر همسرم از حیاط خودشون چیده بود و شسته بود مطمئن بودم که کاملا تمیز هست دیگه قبل از اضافه کردن به شهد نشستم.
.
۵-حتما شکر قبل از نقطه جوش رسیدن داخل آب حل شده باشد و حرارت هم متوسط رو به کم باشه.