آموزش تهیه شیریرنی دارچینی گردویی
مواد لازم برای تهیه شیرینی دارچینی گردویی: ماده غذایی مقدار مورد نیاز کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۲ قاشق سوپخوری پودر گردو ۲ قاشق سوپخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری دارچین یک دوم قاشق چایخوری آرد ۲ الی ۳ لیوان پودر قند ۲ قاشق غذاخوری دارچین ۱ قاشق مرباخوری طرز تهیه شیرینی دارچینی گردویی: تمام مواد را مخلوط میکنیم آرد را کم کم بریزید خمیر باید نرم باشد. این قسمت خیلی مهمه اگر خمیر نرم باشد قرابیه ترد میشود و به اصطلاح در دهان آب میشود. پس اضافه کردن آرد باید با دقت باشد (هر جا خمیر به دست نچسبید آرد نریزید) . از خمیر تکه های کوچکی جدا کرده گرد کنیدو در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بگذارید. بعد از در آوردن از فر ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید و در مخلوط پودر قند و دارچین بغلطانید. نوش جان امیدوارم شما هم درست کنید ولذت ببرید.
مطالعه طرز تهیه شیرینی دارچینی گردویی در مجله ونوس https://mag.farzand.net/?p=24088