آموزش تهیه نان همبرگر ویژه – مینی برگر
مینی برگر بریوش
مواد لازم 😕
۳ پیمانه آرد نان فانتزی
یک سوم پیمانه آرد کامل
یک پیمانه آب ولرم
۳قاشق فذا خوری شیر ولرم
۲ قاشق چایخوری خمیر مایه
یک دوم قاشق غذا خوری شکر
۱ عدد تخممرغ
یک و یک دوم قاشق چایخوری نمک
۳قاشق غذاخوری روغنمایع
یک سوم قاشق چایخوری بهبود دهنده
.
دستور تهیه 😕
آب، شیر، شکر و خمیر مایه رو باهم مخلوط کرده و اجازه بدید عمل بیاد.
در یک ظرف دیگه آرد ها،نمک و بهبود دهنده رو باهم مخلوط کرده و به خمیر مایه اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ رو کمی با چنگال بزنید و به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید وقتی خمیر جمع شد روغن ر و اضافه کرده و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به خوبی ورز بدید تا خمیر کاملا یکدست و لطیف شه.
خمیر رو در ظرف از قبل چرب شده گذاشته روشو بپوشونید و یک ساعت استراحت بدید.
بعد از این زمان پف خمیر رو گرفته و به تکه های ۵۰ گرمی تقسیم کرده و چونه کنید.
چونه هارو با فاصله در سینی فر بچینید با آب رومال کنید و با پلاستیکی که خوب چربش کردید بپوشونید و یک ساعت دیگه استراحت بدید، به دلخواه میتونید روشو کنجد یا خرفه بپاشید.
در زمان استراحت دوم فر رو با دمای ۲۳۰ درجه روشن کنید ی کاسه آب بذارید داخل فر و بذارید فر کاملا داغ بشه.
بعد از استراحت دوم نون هارو در فر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
?حتما از کاغذ روغنی مرغوب استفاده کنید اگر مطمئن نیستید حتما خوب چربش کنید.
می تونید کف سینی رو به خوبی چرب کنید و از کاغذ روغنی استفاده نکنید که به نظر خودم این بهتره.
?اگر آرد کامل ندارید از همون آرد فانتزی استفاده کنید
.