آموزش تهیه پیتزای صبحانه خانگی
1. ۱ گوجه بزرگ رو رَندهیِ ریز کن و داخلِ کره تَفت بده تا آبش گرفته بشه؛ بهش ۱ قاشقِ چایخوری برگِ آویشن و نوک قاشق چایخوری از هرکدومِ نمک و فلفل سیاه اضافه کن. (به جایِ آویشن میتونی از اُریگانو، ریحون و یا جعفری هم استفاده کنی.)
.
2. ماهیتابه رو رویِ شعلهیِ مُلایم قرار بده، ۱ نونِ تافتونِ گرد هم بذار داخلِ تابه. (برندِ نونی که من گرفتم از سوپر مارکت سهنان بود، مدلِ نون هم نوشته بود تافتونِ سبوسدار)
.
3. سُسِ گوجهای که دُرست کردی رو پخش کن رویِ نونی که پهن کردی، بعد ۳ تا تخم مرغ بشکون روش و درِ تابه رو بذار تا یه کم بپزه.
.
4. دو-سه دقیقه بعد که تخم مرغ یه کم خودش رو گرفت، ۳ تا ورقه پپرونی یا هرچی که دوست داری رو بچین رویِ تخم مرغها و کمی پنیر پیتزا اضافه کن.
.
5. آخرشم اندازهیِ نوکِ قاشق چایخوری فلفل سیاه و آویشن بریز روش و درِ تابه رو بذار تا پخت کامل و پنیر آب بشه.
.