آموزش تهیه گراتن مرغ و بادمجان بینظیر
گراتن مرغ و بادمجان
گراتن مرغ و بادمجان یه پیش غذای شیک و مجلسی برا مهمونی ها یا اینکه یه غذای کامل برای وعده ی شام یا ناهاره و واقعا لذیذه ولی ب خاطر پنیر پیتزا و خامه، کالریش یه کم بالاست?? اما به لذت خوردنش می ارزه??غذایی نیست ک یه بار بخورید و بیخیالش بشید هر چن وقت یه بار میاد توی مغزتون و …
.
مواد لازم 😕
(برای ۴ تا ۵ نفر)
مرغ …. پانصد گرم
فلفل دلمه …. سه عدد
پیاز …. یک عدد
خامه …. صد گرم، میتوتید حذفش کنید ولی باشه خوشمزه تر میشه
بادمجان …. سه عدد
پنیر پیتزا …. ب مقدار دلخواه (من حدود دویست گرم ریختم)
.
دستور تهیه 😕
مرغها رو با مقداری اب و پیاز و سیر و نمک و ادویه ی دلخواه میزاریم تا بپزه، بعد از پخت استخونهاشو جدا میکنیم و به صورت خلالی خردش میکنیم
بادمجانهارو پوست گرفته و حلقه کنید و در روغن دو طرفش رو سرخ کنید
پیاز رو خرد کنید و کمی سرخش کنید بعد
فلفل دلمه هارو هم ب شکل خلالی خرد کنید و به همراه پیاز با حرارت ملایم تفت بدین تا تقریبا پخته بشه و بعد مرغ رو باهاش مخلوط کنید و از حرارت بردارید و در ظرف بریزید بعد بادمجان هارو روش بچینید.
خامه رو روش پخش کنید و در اخر پنیر پیتزا رو روش بریزید و کمی فلفل و پودر اویشن روش بپاشید و میره داخل فر ک از یک ربع قبل با دمای صد و نود وپنج درجه گرم شده ، تا زمانی ک روی پنیر برشته بشه و بعدش امادست،
نوش جونتون
.