آموزش حرفه ای پخت تارت انبه
آموزش حرفه ا یو آسان پخت تارت انبه با نواب ابراهیمی
خمیر تارت:
آرد: ۲ لیوان
نمک: یک سر انگشت
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
پودر قند: نصف لیوان
کره: ۵۰ گرم (با دمای اتاق)
شیر: نصف فنجان
خمیر رو بعد از استراحت به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید.
.
انبه: ۲ عدد ( یک عدد برای ژله و یک عدد تزیین)
پودر ژلاتین: ۳ قاشق چایخوری
آب گرم: ۱ لیوان
شیر: نصف لیوان
گردو: ۷-۸ عدد
#نواب_ابراهیمی #رنگوببین
#chef #cook #food #cooking