آموزش درست کردن “شکلات هندوانه ای” برای شب یلدا
آموزش درست کردن "شکلات هندوانه ای" برای شب یلدا
این شکلاتهای خوشکل مناسب برای تزیین کیکها و دسرها و ….. هست . یا میتونید به تنهایی مصرف کنید و یک هدیه ی زیبا برای عزیزانتون باشه .
برای این شکلاتها نیاز داریم به یک قالب ناودونی پلاستیکی که تو لوازم قنادیها هست .
سه رنگ شکلات نیاز داریم
قرمز ، سبز ، سفید
طعم قرمز آلبالویی هست و سبز نعنایی و سفید هم شیری .
اگر شکلات رنگی نداشتید میتونید از شکلات سفید استفاده کنید ولی باید داخلش رنگ بریزید . ریختن رنگ تو شکلات سفید شکلات شما را کمی سفت میکنه و کار باهاش سخت میشه .
پس بهتره از شکلاتهای رنگی استفاده کنید که نیاز به رنگ نداشته باشید و شکلاتتون خراب نشه .
مواد لازم برای قالب ناودونی
۲۰۰ گرم شکلات قرمز + دو قاشق مربا خوری روغن ( من روغن جامد ریختم )
۱۰۰ گرم شکلات سفید + ۱ قاشق مرباخوری روغن
۱۰۰ گرم شکلات سبز + ۱ قاشق مرباخوری روغن
۵۰ گرم شکلات تلخ برای تخمه ی هندوانه
طرز تهیه شکلات هندوانه ای :
ابتدا قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید .
شکلات را ریز خُرد کرده و به روش بن ماری یا داخل ماکروفر آب کنید . شکلاتها نباید رو حرارت کاملاً ذوب بشن . شکلات باید فقط نرم بشه و زیر شکلات کمی آب بشه . همانطور که شکلات نرم هست روغن ریخته و هم بزنید .
اگر شکلات زیاد حرارت ببینه سفت و خراب میشه .
شکلات قرمز رو داخل قالب بریزید و چند ضربه به قالب بزنید تا شکلات یکدست بشه . حالا قالب رو نیم ساعت کنار گذاشته تا روی شکلات ببندد . اصلا نباید شکلات رو تو یخچال بذارید چون بعد خیلی سفت میشه و نمیتونید برش بزنید .
وقتی رویه ی شکلات قرمز بسته شد شکلات سفید بریزید و وقتی رویه ی شکلات سفید بسته شد شکلات سبز ریخته و بعد دو یا سه ساعت زمان بدهید تا شکلات در دمای آشپزخانه ببندد . بازم میگم اصلاً تو یخچال نذارید .
برای اینکه برشهای منظمی داشته باشم یک سانت یک سانت روی شکلات علامت زدم بعد برش زدم .
از کارد تیز استفاده کنید مراقب باشید آهسته برش بزنید تا شکلات نشکنه .
بعد از برش زدن روی قاچهای هندوانه با شکلات سیاه تخمه ها را رسم کنید .
به همین سادگی
به همین زیبایی