آموزش دسر نارنگی خیلی آموس وخوش طعم
#لوکوم_نارنگی خیلی راحت و آسونه?
مواد لازم:
آب نارنگی ۲لیوان
شکر ۱ استکان کمر باریک ترک معادل ۷۰ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
آب نارنگی ، شکر و نشاسته را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید. وقتی جوشید حرارت را کم کنید و 3 دقیقه دیگر بپزید سپس شعله گاز را خاموش کنید. کره را اضافه کنید و تا وقتی که کره کاملا حل شود هم بزنید. سس نارنگی که آماده شده داخل لیوانهای باریک و بلند که با آب خیس کردید بریزید و صبر کنید تادر دمای اتاق خنک شود ۴_۳ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا سفت شود. برای اینکه از لیوان راحت بیرون بیاید کناره ها را با چاقو از لیوان جدا کنید و سپس بیرون آوردید مانند فیلم و داخل بشقاب که پودر نارگیل ریختید بذارید و در پودر نارگیل بغلتانید