آموزش طرز تهیه حلیم خونگی فوق العاده خوشمزه
مواد لازم برای تهیه حلیم خونگی:?
گندم پوست کنده مخصوص حلیم یک و نیم لیوان
برنج ایرانی نصف لیوان
گوشت ران گوسفند یا سینه ی مرغ یا بوقلمون حدود ۲۰۰ گرم
.
دستور تهیه 😕
گندم رو از شب قبل با آب خیس کنید و گوشت رو با یک عدد پیاز و کمی فلفل سیاه و کمی زردچوبه و مقداری پودر دارچین و اب بزارید تا خوب بپزه. گندم و برنج رو تو یه قابلمه اب بزارید تا با حرارت ملایم پخته بشن و خوب له بشن بعد با میکسر یا گوشتکوب برقی خوب میکس کنید، شما از هر وسیله ای ک تو خونه دارید میتونید استفاده کنید مثل غذا ساز، مخلوط کن و … حالا روی یک قابلمه یه ابکش بزاید و حلیم رو توی ابکش بریزید و با پشت یک کفگیر یا قاشق یا مثل من با گوشتکوب بزنید تا حلیم از ابکش رد بشه و پوسته های گندم جدا بشه.