آموزش طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر
چند نکته 😕
اگر میخواید اندازه رولتتون بزرگتر بشه مقدار موادتون رو دو برابر کنید اما به نظر من چون تابه ها کوچکتر از سینی فر هستن و دور رولت ها کوتاهتر میشه مینی درست کنید بهتره و موقع رول کردن ترک نمیخوره.
نکته بعدی اینکه شعله گاز خیلی کم باشه بعد ۸ تا ۱۰ دقیقه چک کنید اگر پخته بود درب تابه رو ببندید و بگذارید ده دقیقه بمونه بعد ده دقیقه با یک حوله یا دستمال تمیز با همون کاغذ روغنی رولش کنید بمونه تا خنک بشه بعد که خنک شد دستمال و کاغذ روغنی رو جدا کنید. بعد داخلش خامه و شکلاتو مغزها و میوه به دلخواه بریزید دوباره رولش کنید.
.
دستور تهیه 😕
سفیده دو تا تخم مرغ رو خوب بزنید بعد بهش یک ق شکر بزنید و خوب بزنید تا از ظرف نریزه بعد بگذارید داخل یخچال.
در ظرف دیگه دوتا زرده تخم مرغ و یک ق غ شکر و مقداری وانیل خوب هم بزنید بعد دو قاشق اب جوش اضافه کنید و خوب بزنید و بعد نصف پیمانه ارد و بکینگ پودر و خیلی کم نمک و سه بار الک کنید و اضافه کنید بعد سفیده رو اضافه کنید خوب هم بزنید اهسته و بصورت دورانی تا پف سفیده نخوابه بعد داخل تابه که کاغذ روغنی انداختیم و چرب کردیم بعد چک کنید و رول کنید و خامه بزنید و به دلخواه تزیین کنید