آموزش طرز تهیه شله زرد (ویژه ماه رمضان)
این مقدار مواد برای پنج نفر هست.
شما با توجه به تعداد نفراتی که میخواین درست کنید مقدار مواد رو کم یا زیاد بکنید.
.
مواد لازم 😕
✔️برنج یک پیمانه
✔️شکر یک و نیم پیمانه (می تونید کم یا زیاد کنید).
✔️گلاب یک چهارم پیمانه (من بیشتر ریختم).
✔️خلال بادام یک سوم پیمانه
✔️عرق هل یک ق س (در صورت تمایل)
✔️روغن مایع یک ق س
✔️کره ۲۵ گرم
.
دستور تهیه 😕
برنج را با همون آب برنجی که قبل خیس کردیم (از شب قبل یا چند ساعت قبل با ۷ پیمانه آب خیس میکنیم) داخل قابلمه ریخته و اجازه میدیم بپزه.
بعد از یکساعت
خلال بادام را از دو ساعت پیش با گلاب خیس کردیم اضافه میکنیم.
.
بعد از اینکه برنج کاملا پخت شکر و زعفران و دوباره گلاب (در صورت تمایل) و عرق هل و روغن مایع و کره را اضافه کرده و بعد از نیم ساعت دیگه شله زرد ما آماده است.
.
نکات مهم 😕
?حتما شکر را بعد از اینکه برنج کاملا وا رفت به شله زرد اضافه کنید.
.
?حتما بعد از اینکه به نقطه جوش رسید حرارت و کم کنید تا طول پخت ته نگیره.
.
?اگر برنج و از قبل خیس نکردید مقدار آب بیشتری بریزید و کمی هم زمان پخت طولانی تر میشه.
.
?مقدار شکر و با توجه به ذائقه خودتون کم یا زیاد کنید.
.
ا