آموزش ویژه و آسان زولبیا خانگی
مواد لازم 😕
?دوستان یه اشتباه تایپی ابتدای ویدئو نشاسته رو نوشتم آرد?
نشاسته گل : 1 لیوان دسته دار فرانسوی
ماست پرچرب و کمی به ترشی بزنه : 1/2 لیوان (نصف)
گلاب : 4 ق غ خ
زعفران غلیظ : 2 ق غ خ
روغن مایع : 1 ق غ خ
عسل : 1 ق م خ
خمیر مایه فوری : 1 ق چ خ
بکینگ پودر : 1ق چ خ
آرد : 1 ق غ خ
.
دستور تهیه 😕
اول نشاسته و ماسب رو باهم مخلوط گلاب و روغن مایع ، زعفران ، آرد ، عسل ، مایه خمیر، بکینگ پودر رو اضافه و با همزن برقی خوب زده تا مخلوط ویکدست بشه (اگر خمیر سفت شد کمی گلاب بزنید تا مایه به دلخواه که تو فیلم میبینید برسه)
و روش را پوشانده و مدت 2 ساعت استراحت داده (تو فیلم مشخصه که حجم دوبرابر و حباب زده) و باز باهم مخلوط کرده و تو قیف مورد نظر ریخته (دقت داشته باشین سر قیف نه زیاد نازک و نه زیاد باز که نشه موقع ربختن مواد کنترل کرد)
حالا قابلمه ای نچسب ، نسوز روغن به اندازه ی کافی توش میریزیم ومیزاریم داغ (نه زیاد) بشه و برای تست یه قطره از مواد اضافی هر وقت پف و بالا اومد اماده ی زدن زولبیاست
حالا زولبیا رو تو روغن سریع شکل داده و میزاریم سرخ طوری که تو روغن شناور و طرف دیگر رو هم سرخ و برداشته تو صافی و بلافاصله تو شهد میزاریم (دقت داشته باشیم زولبیا رو سریع از شهد جدا نکنید حداقل 10 دقيقه بزارين تا شهد به خورد زولبيا بره وگرنه خشك ميشه)
و بعد از شهد جدا و تو صافى تا شهد اضافى گرفته بشه و نوش جان
?شربت زولبيا بايد گرم باشه كه زولبيا رو كمى نرم كنه اگر سرد باشه زولبيا خشك ميمونه.
.