آموزش پخت دلمه مخصوص با سس گوجه
آموزش آشپزی با نواب ابراهیمی
دلمه با سس گوجه – dolme with tomato sauce
.
پیاز: ۲ عدد
گردو: ۱۰۰ گرم
برنج: ۱۲۰ گرم
گوجه: ۸۰۰ گرم
رب انار: ۴ قاشق غذاخوری (یا بیشتر)
.
داخل فلفل دلمه، بادمجون، کدو، گوجه، کلم و برگمو بچینید و حال کنید.
.
ادویه:
فلفل سیاه: نصف قاشق جایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
.
سبزی خشک:
نعنا: ۱ قاشق چایخوری
مرزه (اگه نبود اشکال نداره): ۱ قاشق چایخوری
.
سبزی تازه:
جعفری: ۲ دسته
پیازچه: ۲ دسته
گشنیز: ۲ دسته
تره: ۱ دسته
ترخون: ۱ دسته
شوید: ۱ دسته
.
بعد از بارگذاری نهایی ۲ ساعت روی حرارت کم بپزه.