آموزش کامل تهیه و طبخ شیرینی نارگیلی حرفه ای
شیرینی نارگیلی جزء سالم ترین شیرینیهای ایرانی است. علاوه بر سفیده تخم مرغ و سایر مواد که خواص خود را دارند, پودر نارگیل حرف اول را در این شیرینی میزند.
اگر دوست دارید شیرینی های سنتی ایرانی مثل نخودچی، برنجی… رو با مواد اولیه تازه و سالم در منزل تهیه کنید، قبل از هر چیز باید بدونید که پخت این دسته از شیرینی ها نکات زیادی داره و بار اول به نتیجه مطلوب نخواهید رسید. با توجه به عدم بکارگیری متدهای دقیق مثل دماسنج و غیره در شیرینی پزی سنتی و متغیر بودن جنس مواد اولیه مصرفی در هر شهر، موفقیت در پخت این گروه از شیرینی ها نیاز به چند بار تمرین و تکرار داره. پس اگر عشق و حوصله کافی برای تمرین و رسیدن به نتیجه مطلوب رو دارید، این آموزش رو دنبال کنید. در این پست با شیرینی نارگیلی بازاری، نکات پختش و خصوصیات پودر نارگیل آشنا می شیم