آموزش کیک پرتقالی با تزیین خامه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان سرخالی
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
آب پرتقال طبیعی ۱/۳ پیمانه
اسانس پرتقال ۲۰ قطره
رنگ نارنجی درصورت دلخواه چند قطره
آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
.
دستور تهیه 😕
زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید سفیده را با دور تند همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان از شکر دستور را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده فرم گرفته و با برگرداندن ظرف نریزد.
زرده ها را با ما بقی شکر بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود سپس روغن مایع و اب پرتقال را به آن اضافه کنید در حد کمی هم بزنید
اسانس و رنگ را بیفزایید و سپس سفیده فرم گرفته، سفیده را در حد کمی با زرده مخلوط کنید و در نهایت مخلوط الک شده آرد + بیکینگ پودر را با لیسک به آرامی مواد را یکدست کنید و درون قالب سایز هجده یا بیست بریزید و در فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه حدود چهل دقیقه پخت دهید،
پس از پخت و سرد شدن برش بزنید (این کیک سه برش میشه من یک و نیم برابر دستور را تهیه کردم یک کیک چهار تخم مرغی و یک کیک دو تخم مرغی برای پنج برش)
لایه به لایه کیک را با آب پرتقال کمی مرطوب کنید خامه بزنید و در نهایت مطابق فیلم تزیین کنید
.