بهترین روش سرخ کردن ماهی، ترد بدون بوی زهم،
مواد لازم: فیله ماهی ۳ الی ۴ عدد (هر نوع ماهی) روغن زیتون ۱/۸ پیمانه و یا ۳۰ میلی لیتر سیر رنده شده ۴ عدد زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه ۱/۸ پیم…
مواد لازم: فیله ماهی ۳ الی ۴ عدد (هر نوع ماهی) روغن زیتون ۱/۸ پیمانه و یا ۳۰ میلی لیتر سیر رنده شده ۴ عدد زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه ۱/۸ پیم…
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.