دستور پخت شیرینی بادام برای شب عید
مواد خشک حتما ً الک شود بعد اندازهگیری شود. در بعضی مواقع لازم است 3 بار الک شود.
– هرگز روغن جامد یا کره را با روغن مایع جایگزین نکنید مگر اینکه قید شود.
– برای اینکه انواع شیرینی و کیک به موقع از فر خارج گردد 5 دقیقه قبل از مدت تعیین شده آن را تست نمایید هرگز شیرینی یا کیک را در فر خاموش نگه ندارید مگر اینکه لازم باشد که حتما ً قید میشود.
– همیشه کیکها و شیرینیها در پنجره وسط فر قرار میگیرند مگر اینکه قید شود.
– تبدیل درجه فارنهایت به سانتیگراد بدین گونه است سانتیگراد نصف فارنهایت است یعنی 350 درجه فارنهایت 175 درجه سانتیگراد است.
– اندازه تخممرغها در شیرینی و کیکها متوسط است مگر غیر از آن ذکر شود.
– همیشه یک ربع قبل فر را روشن کنید.