دستور پخت شیرینی دانمارکی
مواد لازم:
روغن صاف قنادي يا كره مارگارين (..٣ گرم)
آرد۴۳/۴ پیمانه (۶۰۰ گرم)
شکر ۱/۴ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم)
روغن مایع ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
مایه خمیر فوری ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲۰۰ میلی لیتر
شیر ۵۰ میلی لیتر
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست ۱ عدد لیمو در صورت دلخواه
نمک مقداری
مواد لازم برای کرم وانیل:
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
آرد نشاسته ذرت ۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری