دستور پخت شیرینی ناریال عید
نکاتی برای پخت شیرینی خانگی مخصوص عید | 50 نکته برای شیرینی پزی خانگیمجموعه : شیرینی شکلات کیکنکاتی برای پخت شیرینی خانگی مخصوص عید | 50 نکته برای شیرینی پزی خانگی
نکاتی برای پخت شیرینی خانگی مخصوص عید
بهترین شیرینی برای عید شیرینی است که خودتان تهیه کرده باشید. در مراسم نوروز و دید بازدید نوروزی بهتر است از شیرینی های خانگی خوشمزه خودتان جلوی مهمان بگذارید.
50 نکته برای پخت شیرینی
1» اگر میخواهید شیرینی هایي با مقدار زیاد بپزید، فر را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و آن ها را در مدتی طولانی بپزید. اما برای شیرینی هاي ریز و کوچک «مثل شیرینی نخودچی»، با حرارت زیاد، میتوانید در وقت تان صرفه جویی کنید.
۲» اگر روی شیرینی تان پخته ولی داخل آن خمیر مانده، یکی از دلایلش این است که حرارت فر زیاد بوده. یک تکه فویل را چندلایه کنید، روی شیرینی ها بیندازید و دوباره شیرینی ها را در فر بگذارید. اینکار باعث میشود خمیر وسط شیرینی هم پخته شود..
نكاتي درباره پيمانهها:
۳» نکاتی درباره ي پیمانه ها:
پیمانه ها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچوقت خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.برای خارج شدن هوای آزاد داخل پیمانه، آنرا تکان دهید و روی پیمانه رابا پشت قاشق صاف کنید.
۱ پیمانه پودر قند معادل ۱۲۵ گرم پودر قند
۱ پیمانه آرد معادل ۱۰۰ گرم آرد
۱ پیمانه شکر معادل ۱۵۰ گرم شکر
۱ پیمانه روغن معادل ۱۵۰ گرم روغن