طرز تهیه آسان سوهان کنجدی خونگی
مواد لازم 😕
شکر : 1 لیوان.
کنجد تست شده : نصف لیوان.
فندق تست شده در صورت تمایل : نصف لیوان.
آب لیمو ترش تازه : نصف یک عدد.
.
دستور تهیه 😕
اگه کنجد خام دارین بهتره روی حرارت ملایم یکم تفتش بدین تا برشته و طلایی بشه، فندق هم اگه خواستین داخلش باشه به همین صورت کمی برشته ش کنین.
ابتدا یک لیوان شکر رو کاراملی میکنیم، با حرارت ملایم تا شکر کمکم آب شه، نصف آب یه لیمو ترش تازه هم بهش اضافه میکنیم، وقتی شکر کاملا باز و کاراملی شد، کنجد و فندق تست شده رو بهش اضافه میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم.
حالا مواد رو روی فویل آلومینیوم به صورت داغ میریزیم، یه فویل دیگه روی مواد گذاشته و با وردنه صاف میکنیم.
فقط مواظب باشین دستتون نسوزه چون مواد داغه.
بعد با کمک چاقو به قطعات کوچیک خرد کنین.
نکته 😕
مواد زیاد روی حرارت نباید باشه چون ممکنه تلخ شه سوهانتون.
سوهان ها رو داخل ظرف شیشه ای در دار نگه داری کنین وگرنه ممکنه چسبنده بشن.
.