طرز تهیه آسان مربا توت فرنگی بسیار خوشمزه
مواد لازم 😕
توت فرنگی = ۶۰۰ گرم
شکر = ۶۰۰ گرم
جوهر لیمو = ۸/۱ ق چ
.
دستور تهیه 😕
ابتدا کلاهک توت فرنگی ها رو گرفته و کاملا شسته و درونِ آبکش قرار داده تا آب آن کاملا گرفته بشه سپس درون یک قابلمه (که بهتره جنس قابلمه مسی یا لعابدار باشه) ابتدا یک لایه توت فرنگی یک لایه شکر و باز یک لایه توت فرنگی و در آخر یک لایه شکر ریخته درِ قابلمه رو میزاریم و قابلمه رو درون یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار میدیم تا توت فرنگی ها آب انداخته بعد از ۲۴ ساعت قابلمه رو به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله ی ملایم قرار داده لازم به هم زدن نداره فقط در حد یکی دو بار اونهم بخاطر حل کردن شکر، و جوهر لیمو،در این مدت زمان پخت باید بالای سر مربا باشید تا سَر نره به محضِ بالا اومدن مربا،کفِ روی آن را گرفته و درون یک کاسه ریخته در زیر کف مقداری شربتِ مربا جمع میشه که کف رو جدا کرده و شربت رو مجدد به مربا برمیگردونیم، قبل ازینکه شعله رو خاموش کنید جوهر لیمو رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا حل بشه برای اینکه ببینید مربا لعاب دار شده مقداری از شربت مربا رو درون یک کاسه ریخته و بزارید توی یخچال تا کاملا خنک بشه وقتی دیدید که قوام دار و لعاب انداخته مربا آماده ست درون ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید، مدت زمان نگهداری حداقل ۳ ماه میباشد.