طرز تهیه آموزش کباب کوبیده مرغ
این کوبیده رو میتونید از قبل آماده کنید و داخل فریزر نگهداری کنید و روزایی که کار دارید از فریزر خارج کنید و سرخش کنید و لذتش رو ببرید. در کمتر از ۲۰ دقیقه یه غذای عالی رو دارید.یه غذای سالم و بهداشتی .مخلوط سینه و ران مرغ ۴۰۰ گرم (من از ۱۵۰ گرم ران و ۲۵۰ گرم سینه مرغ استفاده کردم) نمک، پاپریکا، فلفل سیاه،پودر سیر ، آرد سوخاری ،زردچوبه ۱ ق چ کره آب شده ۱ ق غ زعفران دم شده ۱ ق غ پیاز بزرگ رنده شده و آب گرفته شده ۱عدد. تمام مواد رو داخل غذاساز میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه .یه نایلون رو از وسط باز میکنیم و روی سطح کار پهن میکنیم ، مقدری از موادمون برمیداریم و روی نایلون میزاریم و با دست بهش حالت میدیم تا به شکل کوبیده در بیاد، بعد نایلون رو مطابق فیلم دور کبابمون میپیچیم.به مدت ۱ ساعت داخل فریزر میزاریم و بعد از این مدت داخل تابه ی داخل با شعله کم سرخ میکنیم . برای هر طرف من ۵ دقیقه سرخ کردم . و روی هر طرف کمی روغن و زعفران دم شده رو با فرچه روی کباب میزنیم.