طرز تهیه املت خاص و جدید خوشمزه
1. ۳ عدد تخممُرغ رو با ۱/۲ قاشُقِ چایخوری فلفل سیاه، ۱/۲ قاشُقِ چایخوری نمک و ۱ قاشُقِ چایخوری پودرِ سیر داخلِ ظرف حسابی هَم بزن.
2. ۱ قاشُقِ غذاخوری نعناعِ خُشک بهش اضافه و باز ترکیب کن.
3. حالا تو ماهیتابه مقداری کَره بذار تا آب بشه و بعد تُخم مرغِ همزده که آماده کردی رو داخلِش بریز.
4. بعد از این که یکم خودش رو گرفت، نصفش رو با ۲.۵ قاشُقِ غذاخوری پنیر پارمزان، تُنِ ماهی، پیازچه، ۱/۲ یه آووکادو (به حالتِ لِهشده و پورهای) و دوباره ۲.۵ قاشُقِ غذاخوری پنیر پارمزان پُر کن.
5. نصفِ خالیِ اُملت رو برگردون رویِ قسمتی که تکمیل کردی.
6. وقتی پُخت، داخِلِ بُشقاب بذارش و اطرافِش رو با نونِ جو، پیازچه و اسفناج تزیین کن.
7. برایِ جذّابتر شدنش، میتونی رویِ اُملت هَم کَمی پنیر پارمزان و پیازچه بریزی.