طرز تهیه بادام شکری (کنار چای عالیه)
سلام به روی ماه همگییییی
یه شیرینی خوشمزه داریم بدون فر
بدون دردسر و مواد اضافی و مقوی☺️
من شنیدم بهش بادوم سوخته هم میگن نمیدونم اصالتش مال کجاست ولی خیلی خوش طعمه
خوشحال میشم اگر کسی میدونه به ما هم بگه☺️
البته بهش بادام کاراملی هم میگن به خاط فرآیند طبخش "بادام شکری"
بادام بدون نمک 200 گرم
میتونین بادام و از قبل 10 دقیقه در تابه داغ رست کنین به این صورت که بادام رو در تابه داغ میریزین چند دقیقه تفت میدین که تغییر رنگ نده نسوزه فقط کمی عطرش بلند شه و میزارین خنک شه
این مرحله اختیاریه و قابل حذفه
شکر 1 پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری سر خالی
آب نصف پیمانه
آب ، شکر ، دارچین و وانیل رو در تابه نچسب بریزین رو حرارت متوسط و خوب مخلوط کنین تا شکر کامل حل شه
وقتی حل شد اجازه بدین چند دقیقه بجوشه حالا بادام هارو اضافه کنین
و مرتب بهم بزنین حرارت رو کمی بالا ببرین تا کم کم آب تبخیر شه و شربت شروع به غلیظ شدن بکنه
خوب تفت بدین تا بادامها کاراملیزه و شکری شن وقتی آبش کشیده شد از رو حرارت بردارین رو کاغذ روغنی پهنش کنین
چند ساعت بمونه و خوب خشک شه میتونین برای زود تر خشک شدن چند دقیقه تو فر با حرارت ملایم هم قرار بدین ولی نیازی نیست
فقط اگر مثل من شکمویین و عجله دارین اینکارو بکنین?
این بادومهای شکی کنار چای عالین خودتون امتحان کنین?
خوبیش اینه که بادوم حسابی حرارت میبینه و نگرانی بابت میکروبها نمیمونه این بادام ها موندگاری خوبی دارن در ظرف در بسته در جای خشک و خنک دور از روبت تا مدتها قابل نگهداری هستن
نوش جان❤️
دوستان هر سوالی دارین مربوط به هر پستی هست لطفا زیر خود پست کامنت کنین ممکنه سوال بقیه هم باشه تا همه بتونین از جواب ها استفاده کنن