طرز تهیه بامیه خانگی فوق العاده خوشمزه
دستور تهیه 😕
۱ لیوان آبسرد داخل قابلمه ریختم و همینطور یه بسته ۵۰ گرمی کره هم بهش اضافه کردم حرارت رو روشن کردم تا کره حل بشه واز اطراف شروع کنه به ریز جوشیدن، ۱ ق غ از شربت بار (همون شهد بامیه) هم اضافه کردم، در این زمان ۱ لیوان آرد سفید قنادی بهش اضافه کردم و تند تند هم زدم (حدودا ۵ دقیقه) تا مثل حلوا وسط قابلمه جمع بشه بعد با حرارت ملایم مجدد ۵تا ۷دقیقه خمیر رو هم زدم تا قشنگ بپزه (مرحله داغ زدن که خیلی هم مهمه)،حرارت رو دیگه خاموش کردم، گذاشتم کنار تا خمیر کاملا خنک بشه. بعد ۲عدد تخم مرغ رو با چند قطره وانیل دونه دونه اضافه کردم و هر کدوم رو یک دقیقه هم زدم تا به خورد خمیر بره و یه خمیر نرم و کمی چسبناک داشته باشم. خمیر رو داخل قیفی که ماسوره داشت ریختم. داخل ظرف گودی روغن سرخ کردنی (روغن داغ نباشه) ریختم بامیه ها رو داخلش شکوفه زدم با قیچی که تیغه هاش رو چرب کرده بودم شکوفه ها رو در اندازه دلخواه کات کردم.بامیه ها رو تند تند هم بزنید که بهم نچسبن و یکدست سرخ بشن. بعد مستقیم داخل شربت بندازین. ۳دقیقه کافیه که داخل شربت بمونه.