طرز تهیه حلوای شیره انگور (گرم و مقوی)
سلام به همگییییی
خوبین عزیزای دل؟؟؟
پ.ن:
عزیزان اهل فن یه نکته ای رو قبلش بهتره بگم هرکس یه ذائقه ای داره و من متاسفانه پاسخگوی همه ذائقه ها نمیتونم باشم نه من نه هیچ آشپز دیگه ای
پس لطف کنین قبل از انتقاد کردن کپشن رو بخونین بعد ایراد بگیرین نحوه آشپزی هر کس متفاوته همه اشپزها با عشق برای شما اشپزی و آموزش میزازن خوبه که انسانها احترام به سلایق مختلف رو یاد بگیرن?
من همیشه انتقاد پذیر بودم ولی بعضیها فرق انتقاد و توهین رو یاد نگرفتن متاسفانه از این به بعد کامنت توهین آمیز بلاک میشه⛔
بریم سراغ حلوای شیره انگور
یک حلوای خوش طعم و مقوی
"حلوای شیره انگور"
آرد سفید یا آرد سبوس دار 1 پیمانه
آرد سفید لطیف تر و خوش طعم تره ولی از جفتش میشه استفاده کرد
کره 100 گرم
میتونین از 50 گرم کره و 50 گرم روغن مایع هم استفاده کنین
گردوی خرد شده به دلخواه (قابل حذفه)
مواد شربت
آب 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر نصف تا 1 پیمانه بستگی به ذائقه خودتون داره
شیره انگور نصف پیمانه
گلاب 4 تا 5 قاشق غذاخوری
میتونین به دلخواه در شربت از زعفران یا هل هم استفاده کنین
ابتدا آرد رو با حرارت خیلی ملایم تفت بدین در حدی که زیاد تغیر رنگ نده و بوی خامیش گرفته شه اگر طرفدار حلوای تیره هستین میتونین ارد رو بیشتر تفت بدین من حلوای روشن میپسندم ولی رنگ نهایی حلوارو میزان تفت دادن اردتون مشخص میکنه
حالا آرد رو بعد از تفت الک کرده و کنار بزارین
شیر ، آب و شکر را روی حرارت متوسط گذاشته مخلوط کنید وقتی شکر حل شد بزارین کمی بجوشه شیره و گلاب را اضافه کنین و از روی حرارت بردارین
کره را ذوب کنین و آرد الک شده را بهش اضافه کنین و خوب تفت بدین البته با حرارت ملایم در صورت تمایل گردوی خرد شده اضافه کنین
حالا کم کم شربت رو به مواد اضافه کرده خوب هم بزنین که گلوله نمونه
بعد از اتمام شربت مرتب حلوارو زیر و رو کنید تا حلوا جمع شه و آبش کشیده شه
حالا به دلخواه زئین کنین میتونین برای تزئن از قالب های سیلیکونی هم استفاده کنین