طرز تهیه دسر فنجانی شکلاتی
شب همگی شیرین
از دیشب که عکس گذاشتم
همگی منتظر حضور پر شکوه ایشون بودین??
بالاخره انتظارها به پایان رسید?
بریم سراغ رسپی این دسر شیک و مجلسی
"دسر فنجانی شکلاتی"
شیر 1 کیلوگرم حدودا میشه 4 پیمانه
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری پر
نشاسته ذرت اگر نبود نشاسته معمولی یا همان گل 3 قاشق غذاخوری پر
شکر 6 قاشق غذاخوری که قابل تغییره
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری اگر وانیلتون ایرانی بود نوک قاشق چایخوری
میتونین از اسانس وانیل هم استفاده کنین
شکلات چیپسی یا شکلات کیلویی 1 پیمانه
مارک کارات خوبه من استفاده میکنم
کره 1 قاشق غذاخوری
انواع ترافل رنگی و نقل و چیزای خوشگل دیگه که خودتون استادین برای تزئین
و البته خامه قنادی فرم گرفته برای شکوفه های روش
خب حالا تو یه قابلمه شیر سرد ، شکر ، آرد و نشاسته رو اضافه کنین و با همزن دستی خوب بزنین حالا پودر کاکائو رو اضافه کنین
قابلمه رو روی حرارت متوسط بزارین و مدام به هم بزنین تا غلیظ شه و ته نگیره
وقتی شروع به غلیظ شدن کرد وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنین
کم کم به غلظت فرنی میرسه وقتی کمی غلیظ تر از فرنی شد کره رو اضافه کنین و سریعا زیر گاز رو خاموش کنین شکلات هارو اضافه کنین و خوب بهم بزنین تا شکلات ها با حرارت کرم خوب مخلوط و ذوب شن
هنوز مثل فرنیه نگران نباشین
بعد از اینکه بره تو یخچال خوب خودشو میگیره و سفت میشه
حالا دسر رو تا داغه باید توی قالب بریزین قالب رو کمی با روغن مایع چرب کنین میتونین تو لیوان دراز بریزین و یا قالب و یا فنجان های کوچک قهوه خوری
حالا بزارین کرم برای 6 تا 8 ساعت تو یخچال تا حسابی ببنده
وقتی خوب بسته شد به راحتی با آزاد کردن لبه هاش از قالب خارجش کنین و مثل شکل تو انواع ترافل ها بغلتانین در آخر با خامه قنادی روش شکوفه بزنین
نوش جان