طرز تهیه دسر کوکی زرشک و شکلات برای افطار
1. ۶۰ گرم کره (دمایِ مُحیط)، ۱۰۰ گرم شکر سفید، ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای رو داخلِ ظرف بریز و هَمِش بزن تا بافتِ یکدَست پیدا کنه.
2. ۱ عدد تُخمِ مُرغ رو بهش اضافه و بعد مَخلوط کن تا شکلِ خمیری و رنگ نسکافه ای به خودش بگیره.
3. ۱۷۰ گرم آرد رو در حالتِ هَم زدن، آروم آروم بهش اضافه کن.
4. حالا ۱ قاشق مُربّاخوریِ سَرخالی بِکینگ پودر، ۲ قاشق غذاخوری شُکلاتِ چیپسی (سوپر مارکتا و لوازم قنّادیا دارن)، ۲ قاشق غذاخوری زرشک، ۴ عدد گردویِ خُرد شده و ۱/۲ قاشق مُربّاخوری پودر وانیل رو بریز داخلِ کاسه و محتویات رو خوب با همدیگه قاطی کُن.
5. به اندازه یِ ۱ قاشُقِ غذاخوری از خمیر بردار، بینِ دستات گِردِش کن و بعد کفِ ظرفِ فِر بذار و با فشار کمی پهنش کن.
6. وقتشه بذاریش داخلِ فِر؛ به مدّتِ ۱۲ دقیقه در دمایِ ۱۹۰ درجه یِ سانتیگراد.