طرز تهیه روغن جدا کننده کیک از قالب
روغن جدا کننده
کیک از قالب
روغن جدا کننده یکی از موادیه که برای پخت شیرینی و کیک و نون خیلی کاربرد داره و باعث میشه به قالب یا سینی فر نچسبن.
من همیشه تو یخچالم روغن جداکننده دارم وقتی تموم میشه سریع درست میکنم میذارم یخچال چون خیلی برام ضروریه.
برای همه ی قالبها حتی اونایی که نقشهای ریزه کاری و عمیق دارن جواب میده، جنس قالبتون هر چی که باشه با روغن جدا کننده به کیک نمیچسبه و راحت کیک از قالب جدا میشه مطابق فیلم.
.
روغن جدا کننده از نسبت وزنیه مساوی ارد، روغن مایع و کره درست میشه
_ ۵۰ گرم کره
_ ۵۰ گرم ارد
_ ۵۰ گرم روغن مایع (یکچهارم پیمانه).
? با قلمو همه جای قالب رو روغن جدا کننده بزنید وبعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و خیالتون راحت باشه ک کیک بهیچ عنوان ب قالب نمیچسبه.
? اضافیشم بریزید توی یه ظرف دربسته و حتما بذارید یخچال وبرای دفعات بعدی ازش استفاده کنید.
? بیست دقیقه قبل از استفاده خارج از یخچال بزارید تا نرم بشه. ? تا شش ماه ماندگاری داره.
? یک دوم پیمانه آرد بردارید و بعد یک قاشق مرباخوری ازش کم کنید حدودا میشه ۵۰ گرم.