طرز تهیه سالاد اندونزی
*مواد لازم برای ۴ نفر : کلم برگ قرمز خرد شده ۱ پیمانه کلم برگ سفید خرد شده ۲ پیمانه کالباس ۲۰۰ گرم ذرت 2 پیمانه نخودفرنگی ۱ پیمانه هویج ۱ عدد خیار شور ۴ عدد سس مایونز به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم نمک و فلفل مقدار لازم.*
سالاد اندونزی همین طور که از اسمش مشخصه از اندونزی به کشور ما اومده اما ما هم به خرده تغییرات توی موادش دادیم و مدل ایرانی اون رو تهیه می کنیماین سالاد خوشمزه و جذاب هم کنار غذاهای گرم و گوشتی میچسبه و هم میتونه خودش یک وعده شام سبک و رژیمی باشه.طعم سالاد اندونزی فوق العادست و البته مثل سالاد ماکارونی ، سالاد روسی ، سالاد فصل و خیلی سالادهای دیگه میشه توی مواد اولیه ش دست و دل باز بود و با سبزیجات مختلف تهیه ش کرد . هر ادویه یا که دوست دارین هم میتونین بهش اضافه کنین . پس مجبور نیستین همه ی مواد لازم رو تهیه کنین.
نوش جان عزیزان