طرز تهیه شوکوبیس یخچالی (اوووم خوشمزس)
#شوكوبيس كيك يخچالي
مثل همیشه با صدا ببین جانم? مهربونا اول از همه این پست رو لایک کنید بعدشم سیو کنید که گمش نکنید،حتما لطف کنید کامنت بذارین حتی اگه شده یه نقطه(.) بذارین که اینستا پستای آموزشیمو براتون توی هوم بالا نگه داره
حالا بیا دستورش خوشگلم??
. .
تذکر:
نياز نيست حتما تو قالب درست كنيد ميتونيد همين رو شبيه رولت هم درست كنيد
يا حتي تو قالب هاي تارت
سعي كنيد از شكلات تلخ استفاده كنيد شيريني زياد نزنه به دلتون .
ريختن كارامل دلبخواهيه . .
کیک موزاییک کارامل
برای کارامل؛
1.5 پيمانه شکر پودر
نصف پيمانه آب
نصف پيمانه خامه صبحانه
70 گرم کره
برای کارامل، شكر و آب را در تابه بريزيد و بذاريد روي حرارت خيلي كم تا شكر ذوب شود و رنگ آن به رنگ کارامل برسد. سپس کره و خامه صبحانه را اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید و هم بزنيد تا غليظ و كشدار شد سپس خاموش كنيد و و بذاريد خنك بشه. :
1.5 بسته بیسکویت پتی بور
200 گرم شکلات تیره
شكلات را به روش بن ماري ذوب كنيد و سپس بادام زميني خرد شده اضافه كنيد
بسكويت رو با شكلات مخلوط كنيد و بعد بريزيد در قالب
و خوب با دست فشرده كنيد
و بذاريد يخچال تا خوب خنك و سفت بشه
سپس داخل ان را با سس كارامل يا حتي گاناش كه مخلوط شكلات و خامه است
استفاده كنيد