طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی 2
مواد لازم:
آب ولرم ۱/۴ پیمانه
مایه خمیر ترش ۲ قاشق چایخوری (۷ گرم)
شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ درشت ۱ عدد
آرد ۱/۲ ۲ پیمانه (۳۲۰ گرم)
شکر ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
نمک ۱ قاشق چایخوری
کره ۱ پیمانه (۲۲۶ گرم)
مواد لازم برای مارمالاد زردآلو:
برگه زردآلو ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
آب ۱ پیمانه
آب لیموی تازه۱ قاشق غذاخوری
عصاره بادام تلخ ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای مارمالاد رز بری + بلو بری + شاتوت:
۲ پیمانه میوه له شده
شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
آب لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری