طرز تهیه شیر بادام (عصاره بادام)
شیرِ بادوم یا بهتر بگم عُصاره یِ بادوم که رنگِ شیری داره؛ میتونه بهترین و سالمترین جایگزین برایِ شیرِ گاو به حساب بیاد، تو خیلی از کشورایِ دُنیا به عنوانِ نوشیدنیِ پُر خاصیت و کم کالری نسبت به شیرِ گاو مصرف میشه.
شیرِ بادوم بسیار مُقوّی و مُغذّیه چون داخلش ویتامین، پروتئین، کلسیم و املاح معدنیِ زیادی داره
کالری شیرِ بادوم به ازای یک لیوان تقریباً بینِ ۳۰ تا ۵۰ هست و کالریِ شیرِ گاو ۱۴۰ تا ۱۶۰
طرز تهیه:
1. ۵۰۰ گرم بادومِ درختی رو به مدّتِ ۱۰ ساعت در یک ظرفِ آب خیس کن؛ نیازی به پوست گیری نیست اما بعد از خیس کردن میتونی به راحتی پوستش رو هم بگیری.
.
2. بادومها رو داخلِ مخلوط کن بریز و نصفِ قاشقِ چایخوری وانیل و همونقدر دارچین بهشون اضافه کن.
.
3. بعدش وقتِ اضافه کردنه آبه که بهتره اینکار رو کم کم انجام بدی تا وقتی که یک مایعِ سفیدِ شیری رنگ و خوشبافت به وجود بیاد که غلظتش زیاد نیست اما رقیق و آبکی هم نیست.
.
4. شیرِ به دست اومده رو از صافی رد کن تا خورده های ریزِ بادوم رو جُدا کنی؛ برای اینکار از صافی فلزّی یا صافیِ پارچهایِ مناسب و تمیز هم می تونی استفاده کنی.
.
5. تُفالهیِ بادوم رو دور نریز چون حیفه میتونی داخلِ کیک، دِسر، یا هر چیزی که دوست داری ازشون استفاده کنی. .