طرز تهیه فیله استریپس خونگی
1. فیلهها رو با نمک، فلفل سياه، پاپریکا و پودرِ سیر (از هَر كُدوم ۱.۵ قاشُقِ چاى خورى) و ۳ تا ۴ قاشُقِ غذاخورى آب، مخلوط كن و بذار توىِ ظَرفِ دَر بَسته ۳ ساعت داخِلِ يخچال بِمونه.
2. ٢ ليوان آردِ سفید رو با زردچوبه، دارچین، آويشن، پاپريكا، پودرِ كاری و فلفلقرمز (از هَر كُدوم ۱.۵ قاشُقِ چاى خورى) مخلوط کن.
3. تو یه ظرفِ دیگه آب و یخ بریز.
4. فیلهها رو اوّل توىِ آرد، بَعد آبِ يخ، دوباره آرد و آب يخ بِذار و آخرش تو آرد با حركتِ دَوَرانیِ دست ماساژ بده تا پولكی بشه.
5. فیلهها رو تو روغنِ داغ سُرخ کن. (من از روغنِ کم جذبِ غُنچه @ghonchehoil استفاده کردم که تا حدّ امکان روغنِ کمتری به خودش بگیره.)