طرز تهیه پیتزا خانگی بدون فر
دستور تهیه 😕
اول سه لیوان فرانسه آرد، یک ق م مخمر، یک ق چ نمک، یک ق غ روغن مایع، حدود یک ونیم لیوان آب داخل کاسه نسبتا بزرگ ریخته و طبق فیلم خمیر گیری میکنیم.
(لطفا توضیحات فیلم رو خوب گوش کنید).
حدود یک و نیم ساعت خمیر و استراحت میدیم.
تو این فاصله سس کف پیتزا رو درست میکنم (چهار عدد گوجه پوره شده، یک حبه سیر، نمک وفلفل و یک ق غ روغن زیتون یا مایع رو داخل تابه ریخته رو حرارت کم میزاریم تا بپزه و قوام بگیره (طبق فیلم).
قارچ و تابه جدا تفت میدیم (طبق فیلم)
بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد خمیر و به اندازه های دلخواه تقسیم کرده و داخل سینی پهن میکنیم (طبق فیلم، من چهار قسمت کردم خمیر رو که دو تاشو نیم پخت میکنم بعد از خنک شدن سلفون پیج کرده و فریز میکنم که داخل ویدیو اشتباهی گفتم میزارم فر) .
سس آماده شده رو روی خمیر پهن شده پخش کرده و انتقال میدیم داخل از پیش گرم شده به مدت ۸ دقیقه با دمای حدود ۲۰۰ درجه و یا مدت یک ربع داخل تابه رژیمی یا معمولی که در داره انتقال میدیم (با حرارت کم و طبق فیلم)
.
بعد از پیش پخت روی خمیر، تاپینگ پیتزا رو به دلخواه انجام داده و دوباره انتقال میدیم داخل از پیش گرم شده حدود ۱۲ دقیقه یا داخل تابه رژیمی به مدت ۱۵ دقیقه (طبق فیلم)
.
نکته 😕
من قبل از اینکه پیتزا رو انتقال بدم داخل روی پنیر پیتزا رو اسپری آب میزنم که یکی از دلایل کش اومدن پنیر همین اسپری آب هست.
ضمنا می تونید ضخامت خمیر و کمتر در نظر بگیرید