طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی
مواد لازم:
بادمجان
2 عدد
پیاز
2 عدد
نعناع خشک
2 قاشق غذاخوری
روغن مایع
3 قاشق غذا خوری
نمک
به مقدار لازم
کشک
3 قاشق غذا خوری
آب جوش
2 لیوان
سیر
5 حبه
طرز تهیه و دستور پخت:
به نام خدا
سلام به مامی فودی های صبور … مهربون …
مرحله اول تهیه کشک بادمجان رژیمی:
ابتدا بادمجان ها را بعد از شستن پوست گرفته و آن ها را نگینی خرد کرده و در داخل آبکش لگن دار ریخته و نمک می زنیم 1 الی 2 ساعت به همین صورت بماند تا تلخی آن ها گرفته شود.
مرحله دوم تهیه کشک بادمجان رژیمی:
پیاز ها را نگینی خرد کرده و درون تابه ریخته نمک می رنیم سپس روغن را اضافه کرده و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تفت داده تا سرخ و برشته شود.
مرحله سوم تهیه کشک بادمجان رژیمی:
حال آب جوش را درون تابه ریخته و کشک هم زده را اضافه می کنیم و می گذاریم یه جوش بزند سپس پیاز داغ و نعناع خشک و حبه سیر ها را اضافه کرده و هم می زنیم.
کشک بادمجان رژیمی
مرحله چهارم تهیه کشک بادمجان رژیمی:
حال بادمجان خرد شده را اضافه کرده و هم می زنیم شعله را زیاد کرده تا به جوش آید.
کشک بادمجان رژیمی
وقتی یه جوش زد شعله را کم کرده و در تابه را گذاشته تا آرام آرام جا بپزد. بعد از یک ساعت بادمجان ها پخته حالا باید آن ها را پوره کنیم می توانید صبر کنید تا خنک شود و سپس درون مخلوط کن یا غذا ساز ریخته تا پوره شود و هم می توانید داخل آبکش لگن دار ریخته و با گوشت کوب آن ها را له می کنیم تا پوره شود.
کشک بادمجان رژیمی
بعد مواد پوره شده درون تابه ریخته تا 10 دقیقه دیگر بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و درون ظرف سرو ریخته و با نان میل کنید.