طرز پخت لبو یا چغندر
مرحله اول
ابتدا لبوها را بدون آن که پوست بکنید، کاملا بشویید.
مرحله دوم
یک قابلمه بزرگ بردارید و ۴ تا ۵ لیوان آب داخل آن بریزید. لبوها را داخل قابلمه بگذارید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از حدود ۳ ساعت لبوها پخته شده و آب آنها کم میشود.
مرحله سوم
در ادامه لبوها را از قابلمه در آورده و پوست بکنید. سپس آنها را حلقه حلقه کنید.
مرحله چهارم
شکر را با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط کنید. سپس حلقههای لبو را داخل قابلمه ریخته و باز حرارت دهید تا آب لبو کاملا غلیظ شده و شکل شیره شود.
مرحله پنجم
بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره در میآید. شیرهای که ته قابلمه میماند، طعم لبو را محشر میکند. لبوها را داخل بشقاب مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.